2009-12-15 Tisdag...

2009-12-16 / 00:47:29
Hej. Eller Godkväll kanske passar sig bättre?

Några dagar sen jag var in här och skrev några rader.

Som alla vet så vann ju inte Calle idol. Hur mycket jag än ville att han skulle göra det så var det ändå Erik som stod där i slutändan :( Kan tala om att jag var bitter på fredagkvällen! Samma kväll som förövrigt spenderades med Jea, syster och Linus. Och Johannes och Tirias såklart.
Kände mej också ganska stolt att jag lyckades hålla mej vaken och vara trevlig med Jea till halv tre! :D Inte många kvällar jag lyckats med det sen jag blev mamma!

Lördagkväll har jag och Johannes myskväll, bara vi. Tirias somnade tidigt så vi myste ner oss i soffan och såg film, underbart! Inte ofta det händer. Tyvärr.
Tirias hade dock ingen bra natt den natten, ( så för mej fortsätter natten till lucia att inte vara någon positiv natt! ) han blev tokförkyld, kunde inte andas, hade hög feber och bara skrek till halvfem på morronen! Var INTE pigg på söndan kan jag tala om! Och JA för er som undrar så tog Johannes honom stundvis men då skriker han bara mer. Det är bara jag som duger nu för tiden...

Söndag blev en handlingsdag. Ingenting annat speciellt hände den dan.

Igår var jag på stan och inhandlade en del julklappar, denna gång med mamma. Råkade även köpa med mig en mjukisdress och en tomtepyjamas till Tirias fast jag lovat mej själv att inte handla mer '' onödiga '' saker till honom nu.
Jag bakade även saffransbullar igårkväll när vi kom från stan. När jag sen gick och la mej trodde jag att jag skulle dö av den smärta som infann sej i min nacke, rygg och mina axlar. Fy fasen!
Skönt att det mesta av värken var borta imorse när jag vaknade!

Denna dag spenderades också i stan och dom sista julklapparna blev köpta! Så nu är jag äntligen klar med det!
Skönt!
Nu ikväll har vi haft Albin och Liv på besök, mysigt var det! Och nu vankas det hängning av tvätt, en dusch och sen sängen. Längtar, ögonlocken börjar kännas tunga!

Har även förresten köpt en grej som gör att jag kan stoppa in bilder i datorn nu, insåg dock att typ 97% av alla kort som var tagna var på min son... Men det gör ju kanske inte så mycket. Slänger iaf in några styckna. Se och njut. ;)

Natti!

 

Chillar lite i mamma och pappas säng.

Lite sjuk...

Skitless på att hans mor ska fota honom hela tiden!

Sover i vaggan en sista gång innan den ställdes undan..

Ibland är blöjan liiiiiite tung ;P

Myser med moster Julia.

Ser förmodligen någon reklam på tvn. Han älskar reklam!

Momme knallade förbi med morgonrocken på som snabbt förvandlades till en snutte!







Spjuver!


Handlar lite :)



Bild från ikväll på min kära sambo och Liv.



Lillebror Albin.



Liv.



Detta är resultatet av bullar bakade på 2 liter mjölk ;)

2009-12-11 Fredag...

2009-12-11 / 06:53:13
Godmorgon!

Har sjukt ont i mina armar idag. Hur fasen kan man ha ont i varenda liten del i armarna för att man varit på stan och shoppat julklappar!? Är det ett tecken på att jag är otränad eller!? Kanske dags att börja göra någe åt detta isf!!

Hursomhelst. Har som sagt varit och släpat mina lurviga runt stadens affärer två dagar nu i hopp om att hitta julklapparna jag är ute efter. Med blandat resultat. Ena dagen var jag iväg med min mor och mötte sen upp Johannes. Inhandlade en del klappar då. Mest till Tirias kusiner. Och även en present till Ronja, också hon en kusin till Tirias.
Igår vart det en ny stadsvisit med farmor som inte varit på stan sen ungefär 10-12 år tillbaka. Hon var lyrisk när hon insåg att hon faktiskt klarade av det! :D Mycket trevligt hade vi och en hel del klappar till min kära son blev inhandlade. Tack farmor för det! :) Nu har jag bara kvar att handla åt mamma, rolle och albin så det känns skönt!

Var även på bvc igår och gjorde ett boeltest på Tirias. Klarade det galant! Lena, sköterskan, tycker att Tirias utvecklas i en välda fart! Känns bra att höra måste jag säga. Hann även med att väga och mäta pojken.
10235g står vågen på och mätstickan visar 77cm. Inte konstigt att jag tyckt att kläderna börjar vara lite små!
På måndag väntar ett besök på barnavdelningen på Lassa. Håller alla tummar för att UVI:n bara var tillfällig och att det inte är någe problem med njurarna!

Ikväll vankas det IDOLfinal! Jag hoppas verkligen att Calle tar hem hela skiten! Även om jag faktiskt är rätt säker på att det blir Erik som står som segrare i slutändan. :(

Kabeln till kameran är fortfarande spårlöst borta så jag kan inte lägga in några bilder nu heller, men ikväll kanske..! Om nu Johannes kommer hem med en ny sladd vill säga. Hoppas, hoppas, hoppas!

Ska passa på att vila lite nu medans lilleman också gör det.

Ha en bra dag.

2009-12-08 Tisdag...

2009-12-08 / 10:39:14
Godmorgon!

Har just vaknat, lyckades få mej en sovmorgon idag tack vare att man min kära lilla son inte vaknade förns nu! :O :D Skönt var det iaf. Känner mej hyffsat utvilad faktiskt!

I helgen har det hänt en del. Både roliga och absolut inte roliga saker. Det absolut inte roliga tänker jag inte gå in på här. 
Men jag håller tummarna att det går bra!

Nu till det roliga! Helgen har spenderats i byn. Umgåtts med svärfars och resterande av Johannes familj.
Fredagkväll åkte vi förbi Jocke och barnen och gjorde pepparkakshus, mysigt var det!

När husen var klara begav vi oss tillbaka mot byn för middag och Idol! Skit vad spännande det var! Är dock en aning ledsen att Tove åkte ur, hade hoppats på att Erik skulle åka! Även om han gjorde Run to the Hills jättebra så sjunger han faktiskt otroligt falskt så fort han sjunger en lägre ton! Kan dock glädjas åt att Calle gick raka vägen till final! :D

Lördag morgon steg vi upp ganska tidigt allihopa och svärmor startade upp köttsoppan! Johanna, Ante och Ludde kom och skulle äta och då efter en stund blev det lite spännande! Johanna, Johannes syster,  hade börjat få lite förvärkar på morgonen som tog fart ganska ordentligt lite mer mot eftermiddagen. Så vi klockade värkar, åt soppa, fikade och skickade sen iväg dom till förlossningen! :D
3-4 Timmar senare ringer telefonen och en liten kille har entrat världen! :D Tirias är alså inte minstingen längre! Helt plötsligt är han storkusinen! :P
Nu längtar vi bara efter att få träffa och snusa det lilla livet!

Söndag åkte vi hem och grattade mamma som fyllde år! Gott fika och trevligt att träffa delar av släkten! :)
Och JA mamma, tårtan var god! :D

Gårdagen spenderades hemmavid. Bakade en kaka och umgicks med syster, bror och Sandra.

Idag händer det nog lika lite som igår och resten av veckan är ännu oplanerad bortsett från något stadsbesök för inhandling av julklappar. :)

Nu ska jag försöka roa min son lite grann som just druckit upp sin flaska och ligger här brevid och pratar.

Ha en skön dag!

Hittar förresten inte kabeln så jag kan föra över bilderna så jag måste vänta tills Johannes kommer hem och se om han vet vars den håller hus. Förbannat! Men håll ut, bilder kommer!

Update: Hittade iaf mobilkabeln så jag slänger in någon gammal bild iaf :)

Våran lilla djävul ;) ( och en äcklig mustasch i bakgrunden ;P )

Tittar på Bumbibjörnarna!



Sover skönt i soffan hos momme.





Lite nyvaken.



Glad på morgonkvisten!



Så även här..!



Myser lite med datorn ;)

2009-12-01 Tisdag..

2009-12-01 / 15:22:20
Dålig update som vanligt.
Sen sist har ju Johannes, som jag skrev i förra inlägget, fyllt år i helgen! Hans familj kom och grattade honom på lördan och min familj komme på söndan. Mycket trevligt, även om det blir lite fullt här i lägenheten när alla kommer samtidigt :)
Igår gjorde vi inte så mycket.. Gick en prommis med Matilda och Elvis på morgonen och sen blev det hem och röja lite tvärt, pappa och Albin kom förbi och helt plötsligt var bakningen var ett faktum. Bakade kokosrutor. Första plåten blev totalt misslyckad trots att jag gjorde exakt som receptet sa att man sku göra.. Blev skitförbannad och ställde mej och gjorde en ny plåt som inte heller den blev som den skulle men dock ändå ätbar. Hoppas att Johannes kompisar kommer förbi någon dag och äter upp den ;)

Idag har det varit ganska lugnt. Mamma och broder var förbi en sväng på förmiddan och nu i afton ska jag och Johannes åka upp på solbacken för att inhandla diverse nödvändigheter =)

Julia kommer snart in genom dörren så jag kanske ska kliva upp ur sängen nu..?=)
Hon har förövrigt flyttat hem nu! Tokmyyys!

På återseende.

Bilder kommer förresten också, ska bara idas föra in dom i datorn. gör det nog ikväll.