2010-06-30 Onsdag...

2010-06-30 / 07:10:05
Godmorgon!

Uppe med tuppen idag! Sitter och väntar på att UngaMödrar ska börja på tvn... trött som få är jag idag!
Nästsista dagen på dagis idag för lilleman innan sommaruppehållet. Känns lite tråkigt faktiskt måste jag erkänna att han ska sluta på Skogsbrynet, även om det varje morgon han ska dit känns motigt att sätta sig på cykeln! :P Det är trivsamt där och det har funkat hur bra som helst! Och personalen är bra. Mycket bra! Men det känns samtidigt bra att han får börja på Kojan till hösten. Det blir lite närmare också! :P




När jag lämnat av lilleman ska jag hem och röja undan lite här och göra mej klar. När Johannes och Julia slutar jobben idag blir det en stadstur. Ska göra lite ärenden och även kanske svänga förbi Suntan en sväng ;)
JO! Märta kommer ju hit idag en sväng också! Gud vad jag saknar henne!! Hon kommer dock inte vara hemma speciellt länge då jag inte vågar riskera att Tirias börjar reagera igen nu när det har funkat så bra att träffa hundar en kort stund. Hon får istället vara med pappa och Lena uppe i Selet, tror det blir bra! Hon älskar ju att vara där så!:)

Nu ska jag se klart UM och sen är det dags att väcka Tirias och göra oss klar för dagens första cykeltur!

Ha en bra dag! :)

2010-06-27 Söndag...

2010-06-28 / 00:03:36
Godkväll!

Ligger i soffan hemma hos mamma och är nog den enda vakna här nu... Tirias ligger intill mig i sin säng och sover han också. Han har blivit så duktig nu och somnar varje kväll helt själv i sin egen säng med endast hans spelande/sjungande anka som sällskap! :)

Helgen har iaf varit toppen! Midsommaraftonsdagen spenderade vi med pappa och Lena i Selet.
Solade, Tirias badade och det serverades sill, korv, potatis och bröd till lunch!
Vid 16snåret började vi bege oss hem och det var en otroligt trött liten kille som satt i baksätet, han höll sig nog inte vaken mer än två minuter efter att vi satt oss i bilen! :P
Jag var inte speciellt pigg heller och lyckades inte hålla mej vaken hela vägen hem.

Kvällen blev dock lugn. Lite för lugn kanske. Somnade i soffan strax före nio och sov hela natten - en paus på ungefär 45minuter då jag var tvungen att klia på Tirias alla myggbett han fått under dagen.

Midsommardagen startade med jobb för Johannes del. Jag och Tirias däremot hade en väldigt lugn och trivsam förmiddag.
När Johannes kom från jobbet åkte vi till coop för inhandling av kvällens middag bestående av ungsbakad lax, fetaost, mozzarellaost, vattenmelon, jordgubbar, paprika, olika mjukostar och kex!
Underbart gott blev det! :)
Efter middagen satte vi oss i bilen och strosade runt hamn och kikade på lite hus och stugor och tvärsvängde även förbi Irna och sa hej till broder och co som var där.

Denna dag har vi spenderat på Kaptensgatan och N.Hamngatan. Hos pappa och Lena stod surströmming på menyn och gud så gott det var! Duktigt längesen vi åt det så det var mycket uppskattat! Efterrätten stod min mor för här hemma, jordgubbstårta och kaffe! Det satt otroligt bra det med! :)

Haha, det här inlägget handlade mest om mat men det är kanske inte så konstigt med tanke på att det känns som att vi inte gjort annat än ätit i helgen! :P

Ny vecka startar om, i skrivande stund, 3 minuter. Nya uppdrag ska betas av och vi börjar med att hälsa på farmor medans Johannes är på jobbet.

Kan dock avsluta detta inlägg med att tala om att jag till hösten återigen befinner mig i skolbänken! Denna gång är målet Undersköterska och gissa om jag längtar! Jag är så sjukt glad att jag kom in och äntligen får skaffa mej en utbildning!!!

Det var allt för nu, på återseende och godnatt!

2010-06-26 Midsommardagen...

2010-06-26 / 22:07:14

 

Tänkte bara önska alla en fortsatt trevlig midsommarhelg! :)

 

Återkommer en svängom imorgon!

 

2010-06-09(10) Onsdag/ Torsdag...

2010-06-10 / 01:29:26
God kväll.

Förvånad att jag uppdaterar? Det är jag iaf, men fick ett litet ryck såhär på kvällskvisten och kände att jag skulle tvärskriva ett inlägg :)

Sitter och lyssnar på mysig musik och hör Johannes svaga snarkningar i bakgrunden. Han ligger här brevid mej på soffan nämligen och sover.


Har sprungit på stan en sväng idag med L, J, E, A och O. Studentskylten hämtades ut, klänningar handlades ( inte till mig dock ) och även en t-shirt fick följa med hem.
På vägen hem hämtade vi upp Tirias på dagis och sen blev det en snabbvisit hemma för att packa ihop nå grejer för vidare färd mot Selet. Vilket underbart ställe! Får jag min vilja igenom kommer många dagar spenderas där i sommar med familjemys, SOL, bad, grillning och fiske! :) Mycket klokt val av pappa och Lena att ha husvagnen där hela sommaren.
När vi väl entrade hemmet igen var det läggdags för lilltrollet och dags för mig att baka lite.

Imorgon vankas det dagis, bakning och en tväris upp till stan på aftonen.

Nu väntar sängen och en tokmysig liten gosse på mig så jag borde nog knalla isäng...Slänger dock in en bild på trollet innan!

Sov gott!



Svaret är NEJ!

2010-06-02 / 01:38:15
Jag och Johannes har INTE separerat och Johannes har inte varit otrogen heller!
Vi bor fortfarande under samma tak och har det bra, mycket bra!



Skulle dock uppskatta om du/ni inte är anonyma om ni ska skriva en massa skit! Våga stå för vad ni skriver!

Det var allt för nu.
Återkommer...