2010-03-30 Tisdag...

2010-03-30 / 10:46:28
Hej hej!

Är toktrött idag. kom isäng alldeles försent igår... Och Tirias vaknade på tok för tidigt.
Han sover dock nu igen.
Friska har vi iaf hunnit bli. om man bortser från mina svinkoppor. Känner inte att jag är jättepeppad på att ha blåsor halva ansiktet. ser både förjävligt ut och gör ont! duktigt ont!
men så länge Tirias är frisk så skiter jag i resten :)
Nog om detta nu!

Det ringde i veckan från kommunen. Tirias har fått plats på dagis och ska börja där v.16! :D
Jösses vad han blev stor plötsligt! Det här året har gått så sjukt fort!
Han fick plats på Skogsbrynet i Ursviken, men jag hoppas att han får en plats i höst här i hamn. Blir dock många härliga promenader för mej framöver nu när han ska lämnas och hämtas! Så ett stort plus för det iaf! :)



Idag står bakning på schemat. Ska baka bullar och nå långpannekakor inför fjällsturen på fredag! Ser jättemycket framemot att få komma iväg en vecka och bara vara och ha det bra! :)

Har inte så mycket mer på hjärtat nu. Återkommer!


Jo! Har förresten fått tid för cellprov nu också.. Är det ett tecken på att man börjar bli gammal eller? :P

Puss!

2010-03-21 Söndag...

2010-03-21 / 09:09:30
Godmorgon!

Tirias är fortfarande sjuk... Åkte in med honom på akuten igår efter att ha samtalat med sjukvårdsrådgivningen.
Febern har legat på 38.5 ( med alvedon i kroppen )-39.8 grader hela tiden sen i torsdags så hon tyckte det var läge att kolla upp honom. Allt såg '' bra '' ut när vi kom upp på akuten och det konstaterades än en gång att det är en virusinfektion han har. Skönt! Men samtidigt hade det varit skönt om dom hittat något som gick att behandla. Nu är det bara att fortsätta ge alvedon och ipren och hoppas att det ger med sig snart!
Ska dock boka in en tid på bvc för viktkoll iom att han inte äter som han ska.

Lugna puckar är vad dagen har att erbjuda. Blir nog en prommis sen då jag tror att det inte direkt skadar om lilleman får lite friskluft!
Till veckan startar vi kanske ett projekt här hemma, håll tummarna för att det blir lyckat! :) Vad det är för projekt berättar jag mer om sen om det blir klart!

Återkommer när jag har något vettigt att berätta! :)

Ha en underbar dag i det fina vädret!

2010-03-19 Fredag...

2010-03-19 / 09:00:52
Morning!

Har haft två helt fantastiska dagar med främmande i stort sett hela dagarna, mycket stress, mycket fika och även presenter! Det gillas! :)

Gårkvällen var dock inte lika fantastisk! Tirias vaknade till och var lite grinig och skollhet! Letade fram febertempen och fick bekräftat det jag misstänkte: Hög feber! 39,8 stod tempen på. Han hostar så han kräks, snoret rinner och blåsorna på läppen är också ett faktum. Fram med alvedon, mollipect och även näspipetterna. Trots detta har han fortfarande ett leende på läpparna och ett glatt humör!
Men ont i hjärtat det gör det. Ordentligt!

Nog om detta nu. Idag ska jag bege mej till stan en sväng för lite ärenden. Med mej dit har jag Madde, blir trevligt att få komma ut lite känner jag. Tirias får vara hemma med Johannes så länge och bara mysa och ta det lugnt.. Och förhoppningsvis friskna till en aning!

Ikväll är det ju säsongspremiär för Så ska det låta också! Gissa om jag bojkottar Let´s Dance och bänkar mej framför detta underbara program istället!? :D

Dags att börja göra mej klar nu!

Ha en underbar dag!

2010-03-16 Tisdag...

2010-03-16 / 08:38:42
Godmorgon världen!

Har sovit gott inatt.. Men likförbenat så känner jag mej inte alls speciellt utvilad idag.

Idag är det en massa punkter som ska prickas av under dagen.. Och helt plötsligt känner jag hur all ork bara försvann! :S  Men det är bara att ta tag i´t!

Ska strax, när Tirias vaknar, gå till mamma och lämna honom där för att tvärsnäppa upp på solbacken och inhandla diverse nödvändigheter. Sen är det raka spåret hem och fixa det sista till imorn.

Nä, dags att börja göra någon nytta här!

På återseende!

Jaaaaaaaaaaaaaa!

2010-03-13 / 22:43:11
Äntligen vann rätt låt!
Söta Anna Bergendahl rodde hem allt till slut iaf! Jag gillart!

2010-03-13 Lördag...

2010-03-13 / 13:41:18
Underbara lördag! Lilleman verkade ha bestämt sig för att vara snäll med hans mor och gav mej sovmorgon ända till kl 8 imorse! Vaknade och kände mig faktiskt ovanligt utvilad.. Inte så konstigt kanske egentligen med tanke på att jag och syster somnade i soffan kring tio igårkväll... :)

Knallade iaf iväg på badhuset imorse.. Igen. Men denna gång var det även Albin, Johannes, Jessica och Jonathan som följde med och gjorde oss sällskap! Efter badet begav vi oss mot bilisten för lunch, där jag även träffade Matilda, Danne och Elvis.. Riktigt länge sen jag träffade dom så det var mycket trevligt!

En riktigt kanonförmiddag måste jag säga!

Tirias är knäckt nu efter badet och ligger ute i vagnen och sover.

Ikväll vankas det final i Melodifestivalen och jag håller tummarna för att det antingen blir Anna Bergendahl eller Peter Jöback som ror hem hela skiten!

Återkommer nog senare! Ska kolla till Titte nu!

Ha en underbar dag!


Förresten, det är väl ingen som undgått att jag fyller år om 4 dar!? :D

2010-03-12 Fredag...

2010-03-12 / 15:15:01
Howdy!

Dagen startade 06.15. Klev upp och gjorde mej och Tirias klara för ett besök på badhuset. Julia och Linus anlände strax vid sjusnåret och då knallade vi iväg. Jag har inte varit där någongång sen Titte föddes så det var alså första gången idag. Han uppskattade det hela oerhört mycket! Var dock en aning skeptisk i början men sen.. OJ vad han höll igång! Att han sen åkte under vattnet i stort sett hela tiden när han försökte både kravla och springa i vattnet brydde han sej inte speciellt mycket om. Han skrattade bara när han kom ovanför ytan igen! :)
Tror att jag ska försöka bege mej dit nu en gång i veckan hädanefter. Minst.

Nu bär det strax iväg till pappa och Lena för julfirande, ja ni läste rätt, med mat och julklappar! Efter det blir det övernattning hos mor.
En mycket trevlig kväll att se framemot helt enkelt!

Återkommer kanske senare ikväll, om jag inte slocknar i soffan vill säga.

Ha en trevlig kväll iaf! :)

Tjing!

2010-03-11 Torsdag...

2010-03-11 / 09:46:35



Dagarna bara rusar förbi. Har sjukt mycket att stå i nu innan onsdag då jag fyller år!
Lägenheten ska städas, fikat ska bakas, kläderna ska tvättas och utöver det så ska jag ju hinna med allt annat också... Känns skönt att det snart är över :)

Planerna för dagen är iaf ett besök hos farmor och farfar med syster, mysigt! Har nog även tänkt hinna med en promenix också.

Tirias har just somnat, i sin egen säng! Helt själv dessutom! :D Borde nog passa på att snöra mej in i duschen under tiden han sover.

Så får det bli. På återseende!